+ Gratis levering kantoormeubels in Nederland en België (boven de 30 euro bestelling)
+ Ergonomische kantoormeubelen uit voorraad
+ Hip en modern design kantoormeubilair en ander meubilair met garantie
+ 24 uur bereikbaar: 010 - 30 35 300 voor advies of offerte

Gabion mand 120x30x100 cm gegalvaniseerd staal

Merk :
Artikelnummer:
VDXL_142539
Voorraad:
Op voorraad (1)
Levertijd:
Uit voorraad leverbaar en binnen een paar dagen bij u thuis bezorgd
53,39 Excl. btw
(64,60 Incl. btw )
  • Informatie
  • Specificaties
  • Reviews

Deze gabion mand is een geweldige keuze voor zowel residentieel als commercieel landschapsontwerp. De gabion mand biedt een eenvoudige manier om een sterke muur te bouwen, waar je wind, neerslag, enz. mee weg houdt. Hij functioneert ook als plantenbak voor het creëren van een stijlvolle verhoogde groente- of bloementuin om je tuin nog mooier te maken.

Deze stabiele en duurzame schanskorf is gemaakt van roest- en weerbestendig, gegalvaniseerd staal. Het gaasrooster is gevormd door de horizontale en verticale draden aan elkaar te lassen bij iedere kruising. De schanskorf is erg stevig dankzij de draaddiameter van 3,5 mm. De gabion is ontworpen om gevuld te worden met stenen of grind voor de makkelijke en snelle constructie van een indrukwekkende en aantrekkelijke tuinbarrière.

Deze gabion is ideaal voor tuinprojecten en zal een echte blikvanger in je buitenruimte zijn. Let op: stenen en planten worden niet meegeleverd. Montage is eenvoudig.

  • Kleur: zilver
  • Materiaal: gegalvaniseerd staal
  • Totale afmetingen (gemonteerd): 120 x 30 x 100 cm (L x B x H)
  • Afmetingen gaas: 10 x 5 cm (L x B)
  • Diameter draad: 3,5 mm
  • Hoog draagvermogen
  • Eenvoudig te monteren
  • Draagvermogen: 1.400 kg/m³


Kleur: Zilver
Gender:
Colour: Zilver
Diameter:
Size:
Size:
EAN:
Qty:
Materiaal blad:
Diameter2:
Diameter3:
Price:
Meta title:
Short description:
Description:
Sku:
Name:
Brand:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »